0 items - 0,00 | mijn account

Waarom werkt het?

BEIDE serums (Firming en Anti-Wrinkle) bevatten

Hyaluronzuur

Een lichaamseigen stof. Het verzorgt de vochtbalans in de huid. Veroudering van de huid wordt mede veroorzaakt doordat de vocht-balans in de huid is verstoord.
Hyaluronzuur gaat deze uitdroging tegen door de watermoleculen uit de hyaluronzuur in de huidcellen te brengen. Hyaluronzuur herstelt de volume van de huid, vermindert littekens en rimpelvorming, geeft een gezondere uitstraling en bevordert hydratatie van de huid.

Hyactiv

Stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Dringt diep door in de huid. Dit is wetenschappelijk aangetoond door diverse (in vivo) testen. Samen met hyaluronzuur heeft het een sterke anti-aging en celvernieuwende werking.

Matrixyl 3000

Een peptide, stimuleert de productie van elastine, waardoor de huid dikker en steviger wordt, fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen en de huid weer gaat stralen.

  • De diepte van rimpels vermindert
  • De huidtint verbetert
  • De huid gladder (minder ruw) maakt
  • De huid wordt dikker en steviger

Hibiscin

Bij regelmatig gebruik van Hibiscin verdwijnt lichte rimpelvorming en nemen diepere rimpels zichtbaar af met een langdurig effect. Een extract, afkomstig van de Hibiscin zaden (Hibiscus esculentus L.), staat bekend om de opmerkelijke anti-rimpel werking en de toniserende en verstevigende effecten. Het prikkelt als het ware het collageen in de huid.

Tocopherol

Een in vet oplosbare vitamine, komt voor in plantaardige oliën en in plantaardige producten zoals granen, noten, zaden, groenten en fruit. Vitamine E heeft een hoge concentratie aan antioxidanten en geeft de huid intensieve voeding, wat het ideaal maakt voor de droge huid. Tevens helpt het bij de herstel van wondjes en plekjes. Het zorgt voor een goede zuurstofwisseling van de huid en houdt huidcellen in goede staat.

Avocado oil

Bevat vitamine E en hydrateert. Vertraagt huidveroudering.

Extra toegevoegd per serum:

EXTRA werkstoffen toegevoegd in Serum Firming

Pentavitin

Heeft een diep hydraterende werking werkt 72 uur. Door de unieke samenstelling kan het zich binden aan de huideigen proteïnen waardoor de natuurlijke vochtbalans van de huid aan de oppervlakte maar ook in de dieper gelegen huidlagen wordt hersteld. Het verbetert de celstofwisseling en brengt de huid weer in balans. De huid wordt versterkt.

Leontopod stems

Deze stamcellen uit planten bevatten varianten van vitamine A en verbeteren de celvernieuwing. Zij verstevigen de huid en werken van binnenuit. Collageen wordt aangemaakt.

Sojabean oil


Maakt de huid glad en comfortabel.

Cocosolie

Beschermt de huid voor invloeden van buiten.

EXTRA werkstoffen toegevoegd in Anti Wrinkle serum

Vitamine A (retinol)

Is gebruikt met het hoogste percentage dat gebruikt mag worden. Sterk anti aging.

Tri-moist

Een ideaal hydraterend anti-aging-systeem voor de gevoelige en droge huid. Tri-Moist heeft een 3-voudig werkingssysteem, een hydro-complex formule die een hydraterende, beschermende en anti-aging functie bevat. De belangrijkste functie van de huid is om ons te beschermen tegen uitdroging, Tri-moist bevat drie essentiële elementen van een natuurlijke ondersteuning van de huid in het vocht in die zijn:

  1. Polysacchariden en CM-Glucan (verbonden suikers) vormen een beschermende film aan de buitenzijde van de huid en versterken het huid eigen zelfbeschermingssysteem.
  2. Huidgelijke lipiden: versterken de van nature aanwezig lamellaire lipiden in de huid om de waterdichtheid in de huid te behouden en om de vochtbalans en beschermingsbarrière een boost geven.
  3. Bevochtigers, zoals glycerine en lactate bootsen de NMF (Natural Moisture Factor) van de huid na en zorgen voor een directe boost van hydratatie.

Carnosine

Anti aging factor Voorkomt de verstijving en verknoping van collageen door glycatie ( de technische term voor het proces dat keidt tot verlies van huiselasticiteit.

Olijfolie

Voedt de huid.

Tocopherol

Een in vet oplosbare vitamine, komt voor in plantaardige oliën en in plantaardige producten zoals granen, noten, zaden, groenten en fruit. Vitamine E heeft een hoge concentratie aan antioxidanten en geeft de huid intensieve voeding, wat het ideaal maakt voor de droge huid. Tevens helpt het bij de herstel van wondjes en plekjes. Het zorgt voor een goede zuurstofwisseling van de huid en houdt huidcellen in goede staat.